Όραμα

Όραμα

Στη Main Call Care στοχέυουμε να είμαστε η ποιοτικά σταθερή επιλογή κάθε πελάτη στο ευρύ περιβάλλον υπηρεσιών που δημιουργήσαμε. Βασικές αρχές μας η Οργάνωση, η Ακεραιότητα και η Κοινωνική ευθύνη, αξίες σταθερές που μαζί με εσάς,  μας  καθοδηγούν απρόσκοπτα  να επιτυγχάνουμε καθημερινώς στην αποστολή μας. Στη Μain Call Care δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πάντα υπάρχουν λύσεις, βοηθούμε και βρίσκουμε μαζί τις δικές σας λύσεις σε  όλες μας τις υπηρεσίες.

Αποστολή μας

 

Στη Main Call Care θεωρούμε αποστολή μας  κυρίως ο κάθε πελάτης να μην αισθάνεται απλά μοναδικός πελάτης, αλλά να είναι ξεχωριστά μοναδικός πελάτης. Φέρτε μας τη παλιά σας συμφωνία και εμείς θα αναλάβουμε να προσαρμόσουμε στα μέτρα σας τη δική μας πρόταση για εσάς εξασφαλίζοντας σας προνόμια σε ένα ανταγωνιστικότερo πακέτο υπηρεσιών.

Εγγυόμαστε ποιότητα στην εξυπηρέτηση και σεβασμό προς το κάθε πελάτη.


P.O.Box 12912, CY 2254 Nicosia E-mail: info@maincallcare.com.cy Tel.: +(357) 700 035 15

Διευθέτηση Ραντεβού

 Η καταχώρηση των πιο πάνω στοιχείων είναι αληθή, γίνεται με την δική μου συγκατάθεση και η καταχώρηση τους σημαίνει την αποδοχή χρήσης και επεξεργασίας τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Δικαίου, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Γενικό Κανονισμό(ΕΚ 2016/679) για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.